Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yılda 2 kez düzenlenen Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısının 2010 yılı ikinci toplantısı 13 Ekim 2010 Çarşamba günü SATSO Ali Coşkun Konferans salonunda 32 meslek komite üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

SATSO TV den de canlı olarak yayınlanan toplantıda öne çıkan konuların başında TİGEM Arazisi ve MARKA Destekleri yer aldı.

SATSO Meslek Komitesi üyeleri TİGEM'in Sakarya'ya kazandırılması yönünde görüşlerini dile getirerek konunun önemine vurgu yapıldı. Ayrıca Marmara Kalkınma Ajansı tarafından verilen destekler hakkında da komite üyeleri görüşlerini belirterek bu türlü faaliyetlerin ve desteklerin ilimiz ve bölgemiz tüccar ve sanayicisi açısından da çok olumlu gelişmeler olduğunu kaydetti.

 Her komiteden bir temsilcinin sektörel sorunlarını dile getirdiği toplantıda 32 komitenin tek tek sorunlarına değinilerek çözüm yolları görüşüldü. Komite temsilcileri, sektörel sorunların yanı sıra kentin genel sorunları ve durumu hakkında da değerlendirmelerde bulundular. İlimizin trafik sorununun  ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirten meslek komite üyeleri trafik sıkıntısının aşılması doğrultusunda SATSO'dan destek beklediklerini ifade ettiler.

Haber Tarihi : 13/10/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::