Sakarya Oto Galericiler Derneği 1. Olağan Genel Kurulu SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda yapıldı. Dernek Başkanlığına tek aday olarak giren Hasan Sahip seçilirken, planlanan galericiler sitesi de dernek üyelerine tanıtıldı.

Genel Kurul

Sakarya Oto Galericileri Derneği 1. Olağan Genel Kurulu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Başkanlığa tek aday olan Hakan Sahip oybirliğiyle başkan seçildi. Seçim sonrasında Hakan Sahip üyelere arsa alım aşamasında olan ve yakın süre sonrasında başlayacakları 106 dönem üzerine yapılacak Sakarya Galericiler sitesi hakkında bilgiler verdi.

Proje

E-5 karayolu üzerinde 106 dönem arazi alımı konusunda sona gelindiğini söyleyen Hakan Sahip “80 dükkânın yanı sıra sosyal tesisler, banka, noter sigorta acentelerinin ter alacağı Galericiler Sitesinin arazi konusunda sona geldik. “ diye konuştu. Hakan  Sahip yapılacak olan Sakarya Oto Galericiler Sitesinin projesini üyelerle paylaşarak yerleşim planları hakkında bilgiler verdi.

Yeni yönetim ve denetim kurumu şöyle belirlendi

Yönetim kurulu: Hakan Sahip, Hasan Bergin, İbrahim Adak, Yaşar Kodalak, Sedat Başoğlu, Burhan Atioğlu, Ayhan Güneş, Şükrü Nalbant, Bülent özden

Denetim kurulu: Ertuğrul Öztürk, Cemal Topçu, Melih Kaykayoğlu

Haber Tarihi : 14/10/2010