İlimizin var olan gelişme potansiyeline ivme kazandırmak, üyelerimizin vizyonunu geliştirmek adına hizmetlerine aralıksız devam eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ihtiyaçlarını belirleyip bu ihtiyaçları karşılamak adına gerekli girişimlerde bulunmayı kendisine ilke edindi. Bu doğrultudaki eğitim faaliyetleri de aralıksız devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Finansçı Olmayanlar İçin Finans Yönetimi…

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde, 22 Ekim 2010 Cuma günü 10.00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan “konulu eğitim ABİGEM Eğitmeni “Ahmet MUHASILOĞLU”  gözetiminde gerçekleştirilecek.

 

Söz konusu eğitim seminerinde, “Finans Kavramı, Fonksiyonu & Amacı, Paranın Zaman Değeri & Faiz, Temel Finansal Matematik, Finansal Analiz ve Kontrol, Tanım ve Kullanım, Temel Mali Tablolar & Analiz Çeşit ve Yöntemleri, Gelir Tablosu, Bilanço, Nakit Akışı Tablosu, Temel Oranlar & Analizi, Çalışma Sermayesi Değişim Tablosu, Kar Dağıtım Tablosu, Temel Oranlar & Analizi, Finansal Planlama, Bütçeleme, Yatırım Projelerinin Değerlendirilmesi ve Göstergeler, Duyarlılık Analizi ” konularında detaylı bilgiler verilecek.

 

Odamız eğitim salonunda yapılacak olan eğitime katılım ücreti; kişi başına 30-TL'dir. (Otuz Türk Lirası) Katılımın 25 kişi ile sınırlı olduğu eğitim sonrasında katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

 

 

Eğitim hakkında; 264 291 03 00 no'lu (dahili 1134) telefon aracılığıyla detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

Haber Tarihi : 14/10/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::