İstihdamı yüksek, temizlik-güvenlik-müşavirlik ve danışmanlık faaliyetlerini kapsayan SATSO 28nci Meslek Komitesi, gündemdeki soruların yanıtlarını aradı.

İstihdamı yüksek alanlarda hizmet veren sektör yöneticileri,  vergi ve sigorta primleri yapılandırılması yasa tasarısı ile ilgili gündemdeki soruları SATSO 28nci meslek komitesine iletince, komite üyeleri de soruların cevaplarını yetkili ağızlardan alma adına ziyaretlerde bulundu.

 Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kenan Tandoğan'ı ziyaret eden 28nci Meslek Grubu Komite Başkanı Hüseyin Balta,  Meslek komite Başkan Yardımcısı İsmail Başsavcı, meslek komite üyesi aynı zamanda SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Özden DOYURAN, SATSO Meclis üyesi olan komite üyeleri Emrullah TERZİOĞLU, Ekrem SEÇGİN zihinlerdeki soruları yönelttiler.

Temizlik, güvenlik, müşavirlik, danışmanlık, özel istihdama yönelik büroların da yer aldığı işletmelerin adına vergi ve sigorta primleri yapılandırılma yasa tasarısı hakkında alınan bilgileri değerlendiren SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Özden Doyuran :'' Yasa çıksa bile Haziran 2010'a kadar olan zaman dilimini kapsayacak. Yani üyelerimiz dönem itibariyle ödemelerini aksatmasınlar, aksi takdirde cezai durumlara düşülebilir. Yasa çıktığında SATSO'da yapılacak seminer ile ilgili kişileri bir araya getirerek ayrıntılı bilgi vereceğiz. Üyelerimiz dikkatli olsunlar'' dedi.

 

Haber Tarihi : 15/10/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::