Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası sanat ve sanatseverleri buluşturma amacıyla bir etkinliği daha destekledi.

Ressam Asuman Subaşı sorumluluğunda amatör ev hanımlarıyla birlikte hazırlanan ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Atrium'da açılışı gerçekleştirilen “Karma Yağlı Boya Resim Sergisi” sanatseverleri ile buluştu.

“Karma Yağlı Boya Resim Sergisi”nin açılışını SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ yaptı. Açılış töreninde konuşan Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu tür sosyal etkinlikleri her zaman desteklediğini ve desteklemeye de devam edeceğini dile getirerek bu tür organizasyonların ilimizin sosyo kültürel hayatı açısından önemli olduğunu ifade etti.

Sergide yer alan eserleri inceleyen Altuğ, bütün eserlerin büyük emek ve uğraşlar sonucunda hayata geldiğini belirterek ‘'Emek verilen hiçbir şey kötü değildir ve kıymet verilmeyi hak eder ‘'diyerek amatör ev hanımlarını onore etti.

Söz konusu resim sergisi bir hafta boyunca SATSO Hizmet Binası Atrium'unda sanatseverleri bekliyor.

Haber Tarihi : 19/10/2010