Mevcut şirketlerin uzun ömürlü olması yönünde en önemli kural olan “kurumsallaşmanın” aile şirketleri açısından zor gerçekleşmesini SATSO gündeme taşıyor.

Üyelerinin global pazarda yer alabilmesi için rekabet güçlerinin artırılması adına bir çok çalışmanın öncüsü olan SATSO, hizmeti üyelerinin ayağına getiriyor.

 

Bu doğrultuda SATSO bir ilki gerçekleştirerek 10 Kasım 2010 Çarşamba günü Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma konulu bir eğitim semineri düzenliyor…

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda 10 Kasım 2010 Çarşamba günü 13.00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” konulu Eğitim Uzmanı Aysel Evran gözetiminde gerçekleştirilecek.

 

Söz konusu eğitim seminerinde “Aile Şirketi Nedir? Aile Şirketlerinin Sosyo-ekonomik yaşam üzerine etkileri, Aile Şirketinin Karakteristik Özellikleri, Aile Şirketlerinin Avantaj ve Dezavantajları, Aile Şirketlerinin Hayat Çevrimleri-Ömürleri, Aile Şirketlerinde Yönetim Modelleri, Aile Şirketleri ve Yapısal Sorunlar, Aile Şirketlerinde Kapanma Nedenleri, Kurumsallaşmanın Önemi, Kurumsallaşmanın İçeriği, Aile Şirketinin Kurumsallaşmasının Kilometre Taşları, Aile İlişkilerinin Kurumsallaşmasının Kilometre Taşları, Siz aile şirketinizde kurumsallaşma yolculuğuna nasıl başlaya bilirsiniz?” konularında detaylı bilgiler verilecek.

 

 

Odamız eğitim salonunda yapılacak olan eğitime katılım ücreti; kişi başına 30-TL'dir. (Otuz Türk Lirası) Katılımın 25 kişi ile sınırlı olduğu eğitim sonrasında katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

 

 Eğitim hakkında; 264 291 03 00 no'lu (dahili 1134) telefon aracılığıyla detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

Haber Tarihi : 25/10/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::