SATSO, KOSGEB ve ABİGEM'in "Girişimcilik Destek Programı" kapsamında "İş Arama İşini Kur" eğitimine katılan proje sahibi genç girişimciler, aldıkları 13 günlük eğitimle iş planlarını hazırladı. 

SATSO ve Büyükşehir Belediyesi' eğitim salonunda 13 gün boyunca gördükleri 72 saatlik kursu başarıyla tamamlayan genç girişimciler, eğitmenleri Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Turabi'ye teşekkür ettiler


Genç patron adayları şimdi sertifika hakkı kazanarak finans desteği almak üzere girecekleri kurulu heyecanla bekliyor.

İstikrarlı bir şekilde eğitimlere katılarak, iş planlarını başarı ile hazırlayan genç girişimcileri tebrik eden Kocaeli ABİGİEM A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Turabi, "Gurubumuzdaki eğitime katılan genç girişimcilerimizin hepsinin, sundukları proje kapsamında işlerini kuracaklarına inancım tam. Tüm kursiyerlerin KOSGEB desteğini hak ederek, derslerimizde aldıkları bilgiler ışığında, iş hayatında başarılı olacaklarına inanıyor hepsine başarılar diliyorum" diye konuştu.

SERTİFİKA HEYECANI
20 Eylül 2010'da başlayıp 5 Kasım 2010'da sona eren eğitimi başarı ile tamamlayan genç girişimcilere, kurslara katılıp, iş planlarında başarılı olduklarını gösteren sertifikaları verilecek. KOSGEB'in 27 bin liralık finansman desteğini alabilmek üzere, işlerini kurmaya başlayan genç girişimciler, sertifikalarını alacakları günü büyük bir heyecanla bekliyor.

BÜYÜK FIRSAT
Eğitimleri sona eren genç girişimciler, kurs bitimine buruk bir sevinç yaşıyor, "Genç girişimciler,  SATSO , KOSGEB ve ABİGEM'in bize sağladığı  fırsattan faydalanacak olmaktan büyük sevinç duyduk. Ancak kurs bitip ayrıldığımız için de üzüntülüyüz. Kurs boyunca eğitmenlerimiz ve kursiyerlerle güzel dostluklar kurduk. Ancak, bu dostluğumuzu kurs sonrası iş dünyasında birbirimizle dayanışma içinde olarak sürdüreceğiz" diye düşüncelerini belirttiler.

Haber Tarihi : 5/11/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::