SATSO Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  ile Sakarya Üniversitesi müşterek düzenlediği “Serbest Bölgeler ve Serbest Bölgelerin Yatırımcıya Sunduğu Fırsatlar” konulu bir toplantıda; ihracat için yatırımın ve üretimin arttırılması, yabancı sermaye konularının da ele alındığı oldukça yararlı görüşler paylaşıldı.

Çok sayıda katılımın olduğu toplantıda; S.A.Ü. Öğretim Görevlisi Sn. Burhan ÖZKAN ile Kocaeli Serbest Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Raci TORAMAN tarafından serbest bölgeler ve serbest bölgelerin yatırımcıya sunduğu fırsat ve avantajlar konusunda katılımcılara detaylı bilgiler veridi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans Salonu'nda  gümrük hattı dışında sayılan yerler olarak serbest bölgeler ile ilgili konuşmacılara yöneltilen sorulara ayrıntılı cevaplar verildi.

Toplantının sonunda SATSO Genel Sekreteri Uğur TIN tarafından Kocaeli Serbest Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Raci TORAMAN'a plaket takdim edildi.

Haber Tarihi : 5/11/2010