Ülkemizin kurtarıcısı, büyük komutan, eşsiz devlet adamı  ve Cumhuriyet'in kurucusu, Büyük Önder Atatürk'ü,  aramızdan ayrılışının 72. yılında, sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Türk Ulusu'nun bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu harekete  geçirerek büyük bir zafer kazanmış; kazandığı askeri zaferi, kurduğu Cumhuriyet ve hayata geçirdiği devrimlerle taçlandırmıştır. Başlattığı mücadeleyi,  tüm ezilmiş ulusların davası olarak gören Büyük Önder Atatürk, en güç koşullar altında bile insanımıza güvenilmesi,  umudun hiçbir zaman yitirilmemesi gerektiğini bizlere öğretmiş,  ulusumuzun neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiş, tarihe işlemiştir.

 Büyük Önder' in, 'Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve  hissediyorsanız, bu yeterlidir'  sözü, hepimiz için çok anlamlı bir mesajdır. Bu noktada hepimize düşen en büyük görev ise, Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'i ve değerlerini her koşulda korumak ve Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaktır. 

Aramızdan ayrılışının 72. yılında, Türk ulusunun gönlünde  ölümsüzleşmiş Büyük Önder Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

 

A.AKGÜN ALTUĞ

SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Haber Tarihi : 10/11/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::