Prof. Dr. Mehmet Durman, SATSO Yönetim Kurulu'na veda ziyaretinde bulundu

“SATSO' nun verdiği destek çok önemli, örneğin; TEKNOKENT bu güzel çalışmanın ürünü''

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü görevini iki dönemden beri sürdüren Prof. Dr. Mehmet Durman SATSO Yönetim Kurulu'na veda ziyaretinde bulundu.

29 Kasım pazartesi günü görevi rektörlüğe yeni atanan Muzaffer Elmas'a devredecek olan Mehmet Durman'ı SATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ağırladı.

Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO ve Sakarya Üniversitesi'nin rektör Mehmet Durman döneminde karşılıklı işbirliği ile güzel işlere imza attığını belirterek Durman'ın akademik anlamdaki başarılarının devamını diledi.

 Sakarya ve bilim dünyasına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunan Altuğ ‘Sayın Durman kişiliğiyle de her zaman takdirlerimizi kazandı. Akademik başarısı da Sakarya Üniversitesi'nin bugün geldiği nokta ve uluslar arası kalite ödülüyle ortada. Yönetim Kurulu üyelerimizle onu ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Başarılarının devam edeceği düşüncesiyle her zaman yanında olacağımızı belirtiyoruz.'' diyerek plaket ve hediye takdim etti.

Rektör Mehmet Durman ise görev süresince SATSO ile karşılıklı diyalog halinde çalıştıklarını belirterek “SATSO'nun ortak akıl ile kent ve üniversite adına başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. SATSO'nun verdiği destek çok önemli. Yaptığımız pek çok girişimde SATSO'yu yanımızda gördük.Gerek sponsorlukta gerek paydaş olarak verimli çalışmalar yaptık. Örneğin TEKNOKENT bu güzel çalışmanın bir ürünü ve gelecekte çok daha başarılı işlere imza atılacak. Yeni Rektör Sn. Muzaffer Elmas ile de kalıcı başarılar ortaya konacağına inanıyorum. Sizlerle güzel çalışmalar ortaya konacak''dedi

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 23/11/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::