Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Halil İbrahim Balcı, SATSO'nun kentin menfaatine çalıştığını ve bu çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek gündem hakkında görüşlerini aktardı. Balcı, son zamanlarda TİGEM konusunda oluşturulan güç birliğini büyük bir ilgi ve memnuniyetle takip ettiklerini ve bu konuda Ankara'da gereken desteği de vermeye çalıştıklarını ifade etti Başkan Altuğ'a da geçirdiği operasyon için geçmiş olsun dileklerini sunan H. Balcı, ayrıca, yeni ekmek fiyat tarifesi konusuna da değinerek SATSO'nun bu konuda gösterdiği ilgi ve hassasiyet için teşekkürlerini sundu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TİGEM konusunda Sakarya'nın oluşturduğu birliğin hak ettiği gibi sonuçlanmasını ümit ettiklerini ve Sakarya'nın bu birlikteliğin meyvelerini alacağına inandıklarını ve bundan sonraki projelere de örnek teşkil edeceğini ifade etti.

Ziyarette kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Haber Tarihi : 23/11/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::