Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi (Tekstil Ve Deri Ürünleri Ticareti Meslek Grubu) Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

 

Söz konusu toplantıya 6. Meslek Komitesi Başkanı Sedat Özdrama, Başkan Yardımcısı Necmettin Çetin,  Meslek Komitesi Üyesi ve SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli, meclis ve meslek komitesi üyeleri; Cengiz Kaçar ve Nedim Paker katıldı.

 

Toplantı gündeminin ana maddesini şehir merkezindeki ticaret hayatında yaşanılan sıkıntılar ve ticaret erbabının mevcut durumu oluşturdu.

 

Toplantıda, şehir merkezindeki ticari hayatın en canlı olduğu bölgelerde aydınlatma yetersizliği ve seyyar satıcıların yoğunluğu yüzünden ticari hayatın olumsuz etkilendiği belirtildi.

 

Komitenin yaptığı açıklamada; şehir içindeki ticari hayatı olumsuz etkileyen özellikle işyerlerinin yoğun olduğu merkez çarşı bölgesindeki aydınlatmanın yetersizliğinin halkın alışveriş yapmasını ve güvenli hareket etmeyi olumsuz etkilediğini belirterek bu sorunun çözümü konusunda SEDAŞ yetkilileri ile görüşülmesi kararı alındı. 

 

Toplantıda, ayrıca şehir merkezindeki seyyar satıcı sorununun bir an önce çözüme kavuşması gerektiği vurgulanarak bu sorunun devam etmesinin bölgedeki tüccar ve vatandaşa huzursuzluk verdiği belirtildi.  

 

Toplantıda ayrıca tekstil sektörünün 2010 yılı değerlendirilmesi yapılarak, görüşülen konuların karara bağlanması ile sona erdi.

 

 

 

Haber Tarihi : 3/12/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::