TSE Sojuztest Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi ile SATSO Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası arasında 25.10.2010 tarihinde imzalanan karşılıklı protokol ile; SATSO üyesi kişi, kurum ve kuruluşlar,%30 oranında indirimle hizmet alabilme imkanına kavuştu.

Türk Standartları Enstitüsü ile Rostest Moskova Deney, Sertifikasyon ve Kalibrasyon Merkezi arasında kurulan TSE- Sojuztest Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi, 2010 yılı itibariyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ortak oldu.

Şirket, sanayi, ilim ve hizmet sektörlerinde kullanılan ölçü, alet, cihaz ve sistemlerinin kalibrasyon ayar ve tamirlerini gerçekleştirerek milli ve milletler arası güvenilirliklerini sağlamak, kalibrasyon eğitim hizmetlerini vermek ve ülke sathına yaygınlaştırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmaları kapsamında SATSO ile de hizmet sözleşmesi yaparak üyelere % 30 indirim uygulamaya başladı.

TSE Sojuztest Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi, Kalite politikamızın temel dayanakları; hizmet veren personelin sürekli eğitimi, referans cihazlarının kesintisiz izlenebilir kalibrasyonlarının yapılması ve yaptırılması, uygun bir çalışma ortamının sağlanması, kalite sisteminin sürekli geliştirilerek çalıştırılması konularında uzman destek veriyor.        

 SATSO Genel Sekreter Uğur Tın, TSE Sojuztest Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi ve SATSO arasındaki protokol ün hayırlı olmasını diledi. Kalibrasyon Şirketi yöneticisi Mustafa Gündüz de üyelere hizmetten memnunluk duyacaklarını belirtti.

Haber Tarihi : 6/12/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::