Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Engin Özkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde SAÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Muzaffer Elmas'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Akgün Altuğ, sanayi üniversite işbirliğine verdikleri önemi vurguladı. Altuğ, kentin gelişmesinin sanayi ve üniversite gibi önemli iki platformun birlikte hareket etmesinden geçtiğini ve bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da üniversiteye gereken desteği vererek işbirliği çerçevesinde çalışmak istediklerini dile getirdi. “Bu işbirliğinin özellikle şehirle üniversitenin bütünleşmesi konusunda bundan önce olduğu gibi büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Temennimiz hep birlikte şehrimize en iyi hizmeti vermek” diye konuştu.

Proje Birikimleri Sanayi İşbirliği İle Aktif Hale Getirilecek

 SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir üniversitenin işlevinin ulusal ve uluslar arası anlamda araştırmalar ve çalışmalar yaparak toplum yararına hizmet vermek olduğunu ve Sakarya üniversitesinin de dünya üniversiteleri ile rekabet edebilecek seviyede akademik başarılara sahip olduğunu dile getirdi. Elmas ayrıca, “Doğru hedeflerle doğru yerlere geleceğimize inanıyoruz ve SATSO ile olan işbirliğimizin bundan sonra da artarak devam etmesini istiyoruz. Proje birikimlerimizi sanayi işbirliği ile aktif hale getirmek amacındayız.” dedi. 

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerle sona erdi.

Haber Tarihi : 8/12/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::