Akgün Altuğ'a madalya sözü verdiler

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) olarak spora da destek verdiklerini belirten Başkan Akgün Altuğ, Sakarya adına güzel çalışmalara imza atan ekibin oluşturduğu  Kayak Olimpik Milli Takımı'nı kabul ederek, gelecek ay Erzurum'da yapılacak yarışmalarda başarılar diledi.

Kar Kaplanları adını taşıyan Sakarya Kayak İhtisas Kulübü çalışmalarını Başkan  Cenk Şah Özkan ile sürdürürken aynı zamanda  Milli Takım Teknik  Kurul üyesi ekibinin değerli katkılarıyla milli takım oyuncularını kulübe dahil ettiler. Sakarya  Kar Kaplanları ,Kayak Olimpik Milli Takımı olarak SATSO Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ederek gösterdiği ilgiye teşekkür ettiler ve bundan sonraki çalışmaları için destek istediler.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ ;''Önümüzdeki ay Erzurum'da yapılacak ÜNİVERSİADE oyunlarında yarışacak 4 sporcu da  Sakarya Kulübü sporcusu.İbrahim Yıldırım, Mustafa Yıldız, Cenk Usta  ve Mustafa Gedik ‘e başarılar diliyorum

Kulübün en genç sporcusu  olan Efe Cenkay Şah Özkan ,çocuk kategorisinde Türkiye Şampiyonu.  O da Dünya Çocuk Kupasnda ilimizi ve Türkiye yi temsil edecek. Sakarya adına güzel bu gelişmelerde motivasyon bizim görevimiz .''dedi.

Aynı zamanda Milli Takımımızın da kaptanı olan Kar Kaplanları Kulüp Kaptanı Erdinç Türkseven ise yaptığı açıklamada Başkan Altuğ'a teşekkür ederek .''

‘'Sakarya Teknik ekibinde  de olan METİN Kuru ,Burçin Özgünsoy, İbrahim Demirci, Kürşat Üstünay ile başarılı bir yarış geçireceğimize inanıyoruz. Sporcularımız gösterilen bu ilgiye karşılık Başkan Akgün Altuğ'a madalya sözü verdiler. Sözümüzü tutma gayretinde olacağız. Sakaryalıların da moral desteğini bekliyoruz'' dedi

Haber Tarihi : 9/12/2010