Sakarya Ortak Girişim Tarım İşletmeleri A.Ş. 27 Aralık'ta gerçekleştirilecek ihale için hazırlık ve değerlendirme toplantısı düzenledi…

TİGEM arazilerinin 30 yıllığına kiralanması için oluşturulan SAKARYA Ortak Girişim Tarım İşletmeleri A.Ş. Yönetim kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri yaptıkları değerlendirme ve hazırlık toplantısında bir araya geldiler.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden gelen yazılı açıklamada; Sakarya Tarım İşletmesi'nin uzun süreli olarak kiraya verilmesi hususunda Sakarya Ortak Girişim Tarım İşletmeleri A. Ş. tarafından verilen proje uygun bulunarak ön yeterlilik belgesi aldığı tarafımıza bildirilmiştir.

Yazıda ayrıca, ilgili ihale şartnamesinin 27.12.2010 olarak belirtilen ihale tarihinde kapalı teklif alınmak sureti ile yapılacağı ve tekliflerin aynı gün TİGEM Alım-Satım ve ihale Komisyonunca ve firmalar huzurunda açılacağı da ifade edilmiştir.

Bu doğrultuda 27 Aralık 2010 Pazartesi günü gerçekleştirilecek ihale için şartname hazırlık çalışmalarına başlayan şirketin yönetim ve denetim kurulu üyeleri bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.

SATSO Başkanı ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ; söz konusu birliktelikten çok başarılı bir sonuç çıkacağına ve bu çalışmaların karşılığını alacağına inandıklarını dile getirerek “vereceğimiz fiyatla TİGEM Arazisini SAKARYA'ya kazandırmaya çalışacağız” diye konuştu
Haber Tarihi : 20/12/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::