Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Teknokent işbirliği ile düzenlenen San-Tez Ar- Ge Programı Bilgilendirme ve Proje Hazırlama Eğitimi, işletmelerin üniversitede hazırlanan projelerden yararlanma imkanını sağlayacak.

Üniversite tez ödevinin - sanayileştirilmesi olarak tasarlanan programa sanayiciler de davet edildi.

“Sanayicilerimizin Ar-Ge'ye dayalı ihtiyaçların karşılanması ve toplumsal düzeyde Ar-Ge talebi oluşturmak için ihtiyaçlara bağlı araştırma programları oluşturulması ve sanayicinin Ar-Ge ve teknolojiye dayalı ihtiyaçlarını üniversitelerle işbirliği içerisinde çözüme ulaştırılması da önemli bir gereklilik''düşüncesiyle oluşturulan çalışmaya SATSO da destek veriyor.

Teknokent Genel Müdürü Erkal Etçioğlu, sanayicilere seslenerek buluşmanın yararlı geçmesi adına katılımlarını istedi.

23 Aralık 2010 Perşembe saat 14.00-17.30 arası Sakarya Teknokent Konferans Salonu'ndaki eğitime katılım ücretsiz. Katılmak isteyenlerin www.sakaryateknokent.com adresinden kayıt yaptırmaları gerekmekte. İrtibat; [email protected] veya 2955443

Haber Tarihi : 22/12/2010