Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, yoğun faaliyetler sonucu yeni salon ihtiyacının duyulması nedeniyle yeni Meclis Salonu'nu tamamlayarak hizmete soktu. Salon büyük beğeni topladı.

SATSO hizmet binasının giriş katında düzenlenen yeni Meclis Salonu Açılış Töreni Vali Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Genel Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Üyeleri ve basın mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından, Vali Mustafa Büyük meclis başkanlığı koltuğuna oturarak, meclis üyelerine kısa bir konuşma yaptı. SATSO'nun örnek çalışmaları ile ilimizde birçok sivil toplum örgütlerine örnek olduğunu ifade ederek, “Görev yaptığı süre içinde SATSO'nun hep desteğini gördüm. İlimizin sorunlarının çözümünde birlikte hareket ettik. Böyle bir meclis salonunun SATSO üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Akgün Altuğ da yaptığı konuşmada salonun ilimizdeki kurumların talebi halinde etkinlikler için de tahsis edilebileceğini söyledi.

Meclis salonunun yapımında emeği geçen SATSO Yönetim Kurulu üyeleri adına Başkan Akgün Altuğ'a ve yönetim Kurulu üyesi Vahap Gün'e meclis Başkanı Engin Özkoç adına Vali Mustafa Büyük plaket takdiminde bulundu.

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç yeni meclis salonunun oluşturulmasında emek veren zaman harcayan ve hizmet eden herkese teşekkürlerini sundu.

 

Haber Tarihi : 23/12/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::