Sakaryalı Ressam Metin Aşoğlu'nun kişisel resim sergisi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Fuayesinde sanatseverlerle buluştu.

Sergi açılışına, SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ meclis üyeleri ve davetliler  katıldı.

Aynı gün yeni Meclis Salonu'nun açılışı nedeniyle mutluluk yaşadıklarını belirten  SATSO Başkanı Altuğ ,kazancın kültür sanatla bütünleşmesi gerektiğini bu anlamda salonlarını değerli sanatçılarımıza açtıklarını belirterek ;

“Çağımızda ülkelerin ve hatta illerin yaşanabilir kriterlerine ekonomik faaliyetlerin yanında sanatın ve sanatçıların faaliyetleri de yer alıyor. İlimizin bu anlamda sizler gibi sanatçılara ve onların performanslarına ihtiyacı var. Ticaret ve Sanayi Odası birçok faaliyetinin yanında ilin kültür, spor ve sanat faaliyetlerine de destek olmaya çalışıyor. Odamız fuayesinde gerçekleştirdiği resim sergisinden ötürü Metin Aşoğlu'nu tebrik ediyor sanat yaşamında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

10 Kişisel Sergisini gerçekleştiren Metin Aşoğlu, sanata adanmış hayatında özellikle 1996 yılından itibaren sanat çalışmalarına ağırlık vererek kendine yeni bir tarz bulma yolunda çalışmalar yaptığını cam baskı ve teknik eserler ürettiğini ve üretmeye devam edeceğini belirtti. Bu çalışmalarına SATSO'nun verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Sergi 10 gün süreyle sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.

 

Haber Tarihi : 23/12/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::