“Acı, tatlı günleriyle 2010 yılının sonuna geldik. Gerek ekonomi alanında, gerekse siyaset alanında ülkemizi etkileyen önemli olaylar yaşadık. Ülkemiz ve Sakarya için 2010 yılını genel olarak değerlendirdiğimizde ise sadece ilimiz değil tüm dünyada yaşanan krizin toparlanma ve ayağa kalkma süreci olarak geçtiğini görüyoruz. Ülkemizin ekonomik yapısı ve KOBİ'lerin yaşanan krizleri bir darbe değil bir tecrübe olarak değerlendirebilme yetileri sebebiyle krizden çıkış ve fırsata dönüştürme zor olsa da ümit verici bir yıldı diyebiliriz.

 Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm çabamız; 2011 yılında da ilimizin gelişimi, markalaşması ve Türkiye'nin altın kenti olması yolunda; ekonomik ve ticari altyapısıyla önemli bir kent olan Sakarya'nın mevcut potansiyelini ve girişimcilik ruhunu harekete geçirmektir.

Yeni iş olanakları arayanların ve mevcut girişimcilerimizin, Odamız bünyesinde faaliyet gösteren hepsi birbirinden önemli birimleri değerlendirmelerini, bu birimlerin sunduğu hizmetlerden muhakkak ve mümkün olan en üst düzeyde faydalanmalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyor, bu birimlerin gerek tanıtılması gerekse sağlıklı çalışması için gerekenleri yapıyoruz.

SATSO camiası olarak 2011 yılını işlenmeye hazır, temiz beyaz bir sayfa olarak görüyoruz. Kişi başına düşen milli geliri hızla artan, güzel yurdumuzun her köşesinde yeni yatırımların filizlendiği, yeni işyerlerinin açıldığı, ekonomik hayatımızın canlandığı, sanayicimizin, işçimizin, memurumuzun, çiftçimizin girişimcimizin, yüzünün güldüğü,  bir ülke için hep birlikte çaba göstermemiz gerektiği düşüncesini taşıyor, tüm dünya insanlarının sağlık, barış, kardeşlik ve sevgi duygularıyla yaşadığı bir dünya temennisiyle yeni yılı kutluyoruz.

A.AKGÜN ALTUĞ

SATSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Haber Tarihi : 31/12/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::