SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, konuşan A.Akgün Altuğ, HAS Parti yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Altuğ, “Her zaman dile getirdiğimiz bir ifade şudur ki: “SATSO siyaset üstü bir kurumdur” ancak bunu söylerken hiçbir siyasi partiden üstünlüğümüzü değil siyasi görüşlerden arınmış ve tarafsız olarak hareket ediyor olmamızı dile getiriyoruz. Bizim ana fikrimiz üretmek ve ürettiğini tüm dünyaya pazarlamaktır. Ülkemiz ekonomisinin iskeleti KOBİ'lerdir. KOBİ'lerin desteklenerek güçlendirilmesi ve üretim anlamında da yatırımları geliştirilmeli, SATSO olarak il ekonomisini geliştirmek için yatırımcıları destekliyoruz. İçerisinde birlikte yaşadığımız şehrimizi hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağımıza inanıyorum. Halkın Sesi Partisi üyelerine de siyasi hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Has Parti İl Başkanı Osman İbrahim Baş ise “1 Kasım 2010 itibariyle kurulan Halkın Sesi Partisi olarak faaliyetlerimize başladık.” diyerek partinin kuruluş çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Baş ayrıca şehrin menfaatine olan her konuda SATSO ile birlikte çalışabileceklerini dile getirerek” bu ülkeyi refaha ulaştıracak olan sanayiciler ve KOBİ'lerdir tüketim toplumundan üretim toplumuna geçebilmek için sanayici ve KOBİ'lerin desteklenmesi gerekiyor, ilimizde de bu konudaki her türlü yatırım ve çalışmanın destekçisi olacağız” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 4/1/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::