SAÜ Rektörü'ne Girişimci Kadınlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

 

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri,  Başkan İffet Hacıeyüpoğlu ile birlikte Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve süregelen ortak projelerin devamı talebinde bulundular.

Oldukça yararlı görüş alışverişlerinin bulunulduğu ziyarette Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu; ''Üniversitemiz ödüllü bir kurum olarak gözbebeğimiz. Sayın Muzaffer Elmas da uzun yıllar bu kurumda hizmetleriyle takdirle izlediğimiz bir kişilik. SAÜ kurum ve kuruluşların projeye dayalı işbirliklerine gayet sıcak yaklaşıyor. Bizim de Kadın Girişimciler Kurulu olarak kız öğrencilerin girişimci ruhlarını desteklemek, onları iş hayatına hazırlamada bir nevi hamilik etme gibi projelerimiz var. Hem eğitim, hem staj hem sertifika destekli bu projeye çeşitli fakülte ve meslek yüksekokullarındaki kız öğrencileri dahil etmek istiyoruz. Onlara KOSGEB, MARKA, ABİGEM gibi kurumların destekleriyle ilgili de bilgilendiriyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamındaki etkinliklere de katkı planlıyoruz. SATSO olarak işbirliğimizden güzel sonuçlar çıkacağına inanıyoruz'' dedi

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurulda bulunan üyelerle daha önceden çeşitli çalışmalarda buluştuklarını, kız öğrencilerin girişimci olmalarına yönelik çalışmaya sıcak baktıklarını ve halkla ilişkiler birimi vasıtasıyla konuya hız kazandıracaklarını belirtti. 8 MART Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında SATSO işbirliğiyle düzenlenecek etkinliğin de memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

Haber Tarihi : 6/1/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::