Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Üniversitesi işbirliği ile yürütülen  (SAİGEP) Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi çerçevesinde; İGEME- İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi işbirliği ve ortak organizasyonu ile ;  “İran Ülke Sohbet Toplantısı Ve İhracatta Devlet Yardımları” konulu bir seminer programı düzenlenecek.

14 Ocak 2011 Cuma günü saat 14:00'de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonu'nda yapılacak olan eğitim programında İran pazarına giriş imkanları, ihracatta devlet yardımları ve yurtdışı pazar araştırması nasıl yapılır konularında bilgiler verilecek.

Söz konusu seminerde; İran Pazarına Giriş İmkanları, İGEME Iran Ülke Masası Sorumlusu

Yusuf Türkoğlu tarafından, İhracatta Devlet Yardımları, İGEME İstanbul Bölge Müdür Yrd. Yasemin Görüm ve Yurtdışı Pazar Araştırması Nasıl yapılır, İGEME Uzmanı Ebru Gülsoy tarafından anlatılacak.

Söz konusu seminere tüm üyelerimiz davetlidir.

Haber Tarihi : 11/1/2011