Yoğun gündem içerisinde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, üye memnuniyeti yanında Stratejik Plan gereği personel dayanışmasını artırıcı faaliyetleri de ihmal etmiyor.
SATSO Başkanı Akgün Altuğ'un destekleriyle 1nci SATSO Masa Tenisi turnuvası başlatıldı.
SATSO personeli ve SATSO hizmet binasında faaliyet gösteren KOSGEB, MARKA ve KGF yöneticileri personelinin katıldığı SATSO 1. Masa Tenisi Turnuvası  heyecanlı  çekişmelere sahne oluyor.
Turnuva açılışına Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İL temsilcisi Taner YÜREK, turnuva danışmanı Özel Ufuk Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Murat ALAN ve SATSO Genel Sekreteri Uğur TIN Katıldı.
Mesai bitiş saatlerinde 4 grup halinde toplam 19 kişinin katıldığı turnuva 21 Ocak 2011 günü saat 17.30 da oynanacak final maçı ile son bulacak.
Haber Tarihi : 14/1/2011