Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlamış bulunmaktayız. Ramazan ayında  sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma anlamında yaşamış olduğumuz manevi duygulara birde bayram sevinci eklenmiştir.

Hepinizin bildiği gibi Bayramlar birlik ve beraberliğimizin ve manevi duygularımızın en üst düzeyde yaşandığı günlerdir. Bayramlar barış, yardımlaşma, kaynaşma demektir. Bayramlar küskünlüklerin unutulduğu, sevgilerin pekiştiği, manevi duyguların, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı günlerdir.

Pazar gününden başlamak üzere üç gün süreyle yaşayacak olduğumuz bu güzel Ramazan Bayramının ülkemize ve dünya insanlarına barış getirmesini,  ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, Sakaryalı hemşehrilerimizin,  ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler temenni ediyorum.

Saygılarımla.

A. AKGÜN ALTUĞ