SATSO Disiplin Kurulu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın itibar ve saygınlığını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Belli aralıklarla toplantılar düzenleyen Disiplin Kurulu üyeleri konuklarıyla kentin sorunları ve mevcut durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyorlar.

Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu ve Disiplin Kurulu üyeleri; Azmi Gürkan, Tarık Pekerken, İsmet Çalışkan, Özcan Kırıcı, Melih Uyar, Vergi Dairesi Müdürü Recep Alp ile SATSO Genel Sekreteri Uğur Tın'ın katıldığı toplantının bu ayki onur konuğu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu oldu.

Toplantıda konuşan Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu, SATSO'nun kentteki saygınlığını arttırmada ve siyaset üstü bir kurum olarak faaliyetlerini devam ettirmede oldukça başarılı olduğunu dile getirerek disiplin kurulu olarak var olan saygınlığın artırılmasına yönelik toplantılar düzenlediklerini ve bu toplantılara devam edeceklerini ifade etti. İlimizin gelişmesi doğrultusunda SATSO ve yerel yönetimlerin el birliği içinde çalışması gerektiğini vurgulayan Sarıoğlu, onur konuğu Zeki Toçoğlu'na toplantılarına teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; SATSO ile süregelen işbirliği ve ortak akıl çalışmalarının devam edeceğini ve her zaman destek beklediklerini dile getirdi.

Orman park'ta gerçekleşen toplantı şehrin sosyo ekonomik durumu ile ilgili değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 28/1/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::