Dostluk, kardeşlik, barış, birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeye vardığı müstesna günler olan bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesine de  vesiledirler.

 

Manevi duyguların yoğun biçimde yaşandığı böylesine özel günlerin iyi niyet ve samimiyet duyları çerçevesinde hak edildiği şekilde yaşanması düşüncesi ile hareket eden Odamızın “Bayramlaşma Töreni” Bayramın 1. günü olan 20 Eylül 2009 Pazar günü 13:00-15:00 saatleri arasında Oda Hizmet binamızda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Ak Parti temsilcileri, MHP İl Yönetimi, Anap, Demokratparti, Saadet Partisi İl Yönetimleri, Müsiad, Sasiad, Sagiad yönetim kurulu üyeleri,  kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri, dernek ve vakıfların temsilcileri, SATSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri ile yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı “SATSO Bayramlaşma Törenine” katılım ve ilgi oldukça yoğundu.

 

Ev sahipliğini SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'un yaptığı törende, konuklara yerel tatlarımızdan kabak tatlısı ve keşkek'in yanı sıra boşnak böreği ikram edilirken,  konuklar birbirileri ile bayramlaşma, karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı da elde ettiler.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ bayram münasebetiyle yapmış olduğu açıklamada; “Bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların bittiği, yeni birlikteliklerin doğduğu zamanlarıdır. SATSO bu şehrin gelişmesinde önemli bir yapı taşıdır. Odamız, üyelerinin ve tüm Sakarya'nın menfaatleri doğrultusunda çalışmaktadır. Türkiye'de bir kriz ortamı yaşanmaktadır. Ama son ekonomik göstergeler bir iyileşmeyi işaret etmektedir. Ekonomik düzlüğe çıkış başlamıştır. Bu dönemde akıl birliği, güç birliği ve eşgüdüm ile şehrimize ve ülkemize faydalı olmak için çalışıyoruz. Ramazan Bayramının ülkemize ve dünya insanlarına barış getirmesini,  ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, Sakaryalı hemşehrilerimizin,  ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler temenni ediyorum”  diyerek duygularını dile getirdi.

Haber Tarihi : 20/9/2009
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::