Sakarya'nın, Avrupa Birliği Hibe Fonlarından Yararlanma Süreçlerini Yeterince Değerlendirememesi SATSO'yu Harekete Geçirdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nca düzenlenecek seminerde Avrupa Birliği hibe fonlarından yararlanma süreçlerini değerlendirme ele alınacak.16 Şubat 2011, Çarşamba günü saat '13.00'de  “Ar-Ge Projelerinin Sistematiği” ve “Ar-Ge Devlet Destekleri” bilgilendirme semineri düzenlenecek. Seminer Hacettepe Üniversitesinde Teknoloji Transfer Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Rıza Balım ve Projes A.Ş. Genel Müdürü Etem Şişman tarafından verilecek.

Seminer içeriği; Avrupa Birliği fonlarına genel bakış, uygulanmış örnek projeler ve Avrupa Birliği hibe fonlarından yararlanma süreçleri olacak. Seminer ücretsiz. Dinleyici sayısı sınırlı olduğundan SATSO AR-GE birimine başvuru yapılması gerekiyor.

Ahmet Rıza BALIM kimdir?

Makine Mühendisliği eğitiminden sonra işletme dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Bir müddet makine mühendisi olarak çalışmış ve daha sonra 2 yıla yakın Araştırma Görevlisi olarak görev yapmıştır. Özel sektörde yurt dışı tanıtım ve çeşitli organizasyon faaliyetlerinde bulunmuştur. Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesinde OSB Bölge Müdürü olarak yaklaşık 9 sene çalışmıştır Bu süre içinde Ostim OSB'de gerçekleştirilen çok sayıda yerel ve ulusal projede yer almıştır

Ahmet Rıza Balım,  son olarak Hacettepe Üniversitesinde Teknoloji Transfer Merkezi' nin kurulması ve yürütülmesi faaliyetlerinde bulunmuştur. Halen Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi' nde iş dünyasının Ar-Ge faaliyetlerinin Üniversite katkısı ile gerçekleştirilmesinde çalışmaktadır. Bu çerçevede son 2 yıl içinde 40 dan fazla projenin oluşturulması ve yürütülmesinde yer almıştır.

Etem ŞİŞMAN kimdir?

2003 yılından bu yana Ulusal ve Uluslararası Ar-Ge ve Hibe programları proje hazırlığı konusunda 600' ü aşkın sayıda projede aktif olarak yer almıştır. Kobiline İş Geliştirme Platformu' nun kurucusudur.

 

Haber Tarihi : 11/2/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::