SATSO 19. Meslek Grubu (Nakliyeciler Turizm ve Seyahat Acenteleri) SATSO Üyesi servis aracı yetkilileri ve bireysel servis araç sahipleri ile müşterek bir toplantı düzenledi.

Toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 19. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri M. Naci Altay, Hüsnü Elbek, Fatih Can, komite üyesi Sabri Erol ve çok sayıda üye katıldı.

SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının Divan Başkanlığını 19. Meslek Komitesi Başkanı Halit Evin yaptı.

Söz konusu toplantıda, ilimizde servis araç sahiplerinin araçlarında tek harf uygulamasına geçilip geçilmemesi istişare edilerek karara bağlandı.

Servis araçlarının geçilmesi düşünülen tek harf, (S plakalı araç) uygulamasının avantajları ve dezavantajlarının konuşulduğu toplantıda, servis araç sahipleri arasında yapılan oylama sonucunda S Plaka uygulamasına geçilmesi önerisi sektör temsilcileri tarafından kabul edilmedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, müşterek toplantıda, SATSO olarak üyelerinin aldığı her kararın arkasında olduklarını ve üyeleri mağdur edecek her türlü uygulamanın da karşısında yer alacaklarını dile getirerek en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Haber Tarihi : 13/2/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::