SATSO 28. Meslek Komitesi Temizlik-Güvenlik-Müşavirlik-ve Danışmanlık Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta, Başkan Yardımcısı İsmail Başavcı, Meslek Komitesi Üyesi Tekin Canbaz,  Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Özden Doyuran, Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Emrullah Terzioğlu ve Ekrem Seçkin'den oluşan komite üyeleri Ziraat Bankası Adapazarı Şubesi Müdürü Dursun Balku'yu ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Özden Doyuran, Tapu Müdürlüklerinin işleyişinin hızlanması, tahsilatların sağlıklı bir şekilde yapılması ve vatandaşların zaman kaybetmeden işlemlerini gerçekleştirmeleri adına Ziraat Bankası'ndan özellikle Serdivan Tapu Müdürlüğü bünyesinde küçük bir şube oluşturmalarını talep ettiklerini dile getirdi.

Doyuran ayrıca, ilimizde tapu müdürlükleri anlamında en fazla tahsilatın yapıldığı müdürlüklerin işleyişlerinin bu şekilde kolaylaştırılması konusunda Ziraat Bankası'nın desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Ziraat Bankası Adapazarı Şubesi Müdürü Dursun Balku, Ziraat Bankası tarafından tasarlanan ve dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan insansız şube cihazlarının söz konusu tapu müdürlüklerine yerleştirilebileceğini ya da bir personel istihdam edilebileceğini belirterek konu ile ilgili ön çalışmalara başlayacaklarını ve gereken desteği vereceklerini dile getirdi. İnsansız Şube cihazları hakkında bilgi veren Balku, bu cihazların akşam 10 kadar aktif olacağını ve kredilendirme dışında her türlü bankacılık işlemlerinin gerçekleştirilebileceği ve Ziraat Bankası teknik birimi tarafından üretilmiş özel bir bankacılık cihazı olduğunu dile getirdi.

Balku, Sakarya'da özellikle Ticari ve KOBİ bankacılığına ağırlık vereceklerini, bu çalışmanın ilk adımının da, SATSO bünyesinde bir butik şube açılmasına yönelik girişimlerin olduğunu ifade etti.

Ziyarette tapu müdürlükleri ile ilgili gereken tespitlerin tamamlanmasının ardından ortak bir toplantı düzenlenerek sorunun çözülmesi kararı alındı.

Haber Tarihi : 25/2/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::