60 kişiye daha girişimci olmaları fırsatı tanıyan SATSO, “İş Aramayın, İş Kurun” eğitimlerini tamamlayanlara sertifika verecek.

2 Mart 2011 Çarşamba günü saat 14.00'te düzenlenecek törende, KOSGEB desteğini de almak için proje hazırlayan kursiyerler çifte heyecan yaşayacak. Genç girişimcilerin vizyon genişliğine ulaşabilmelerini sağlamak; onları karşılaşabilecekleri her türlü koşullara karşı yetiştirmek ve desteklemek amacını güden kursu, Eğitmen Barış Göker verdi. 30 kişilik sınıflarda düzenlenen eğitim, katılacaklara kolaylık amacıyla gündüz ve gece olarak ayrı tamamlandı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, SATSO olarak Sakaryalı girişimciye hem değer hem fırsat verdiklerini belirterek şunları söyledi; “Şunu hemen belirteyim bu kurslardan mezun olup işyerini açacakların SATSO'ya üyelik kayıtlarında %50 indirim kararımız var. KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile veriliyor. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefleniyor. Girişimciler sadece eğitilmekle kalmayıp, finansman desteği ile işlerini daha rahat kuracaklar, ardından iş süreçlerinin takiplerinde danışmanlık desteklerinden faydalanacaklar.''

Haber Tarihi : 28/2/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::