Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve Birliğin Kurucu Üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u makamında ziyaret etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, önümüzdeki günlerde düzenlemeyi planladıkları Sakarya'nın imar hareketleri ve sorunları paneli ile ilgili SATSO'nun desteklerini beklediklerini ifade etti.

Savaş ayrıca, birlik olarak kentsel dönüşüm, orta hasarlı binaların durumu ve çözümü, merkezde kat artırımı konularında çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların akademik anlamda da yetkililer ve ilgililere anlatılması gerektiği düşüncesinden yola çıkarak bu paneli düzenlemeye karar verdiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, Müteahhitler Birliği'nin SATSO'nun çalışmaları sonucu kurulduğunu ifade ederek 18. Meslek komite üyelerinin katılımı ile oluşturulan Birliğin çalışmalarında SATSO olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Altuğ  ‘'Deprem bölgesinde yer alan bir ili temsil ediyor olmanız sebebiyle ,özellikle orta hasarlı binaların durumu ile ilgili çözüm en fazla üzerinde durulması gereken konu. Müteahhitler Birliğinin çözüme yönelik öncülük etmesi gerek. Diğer kurumlar da destek vereceklerdir. Her türlü sorunun çözümünde birlikte hareket etmekte fayda var” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 7/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::