Sakarya Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ SATSO Personeli bayanların ve Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Bezek'in “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak kırmızı gül hediye etti.

Çalışanları ve yönetim kurulundaki arkadaşları ile pozitif diyaloğunun olduğu bilinen Başkan Altuğ'un bu naif ve güzel jesti hem bayan personeli hem de Bezek'i oldukça mutlu etti.

Altuğ, günün anlam ve önemi ile ilgili olarak şunları dile getirdi: “ Yılın sadece bir gününde değil her gün takdir ve saygı göstermemiz gereken kadınlarımız aile yapımızın temel direği ve harcıdır. Kadınların üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde ne kadar ciddi bir rol aldığı, Cumhuriyetimizin kuruluşu da dahil olmak üzere sağladıkları başarı ile ülkemizin kalkınmasını ve refah seviyesini ne denli yükselttiği ve kaderinde kadınlarımızın kilit rol oynadığı toplumumuz tarafından bilinmesi gereken bir gerçektir. Günümüzde de kadınlar her mesleği her görevi rahatlıkla yapabiliyorlar. Tarlada, siyasette, devlet dairesinde, aracın direksiyonunda, şirketin başında çalışan, üreten kadınlarımız sayesinde bölgenin lider ülkesi olan Türkiye kadınlarımızla daha çok büyüyecek daha çok gelişecektir. Değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü can-ı gönülden kutluyorum” dedi.

Ayrıca SATSO Yönetim Kurulu üyesi Yıldıray Çakar da tüm bayanların nezdinde Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Bezek'e çiçek hediye etti.

Haber Tarihi : 8/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::