SATSO olağanüstü yönetim kurulu toplantisinda yeni yönetim kurulu başkani belirlendi. Yapilan seçimde önceki dönem başkanvekillerinden Mahmut Kösemusul oybirliğiyle başkan seçildi. Mahmut Kösemusul başkan seçilmesinin ardından bir konuşma yaparak  şunları söyledi :

 

“Çok değerli arkadaşlarım

 

İki yıl önce Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın, ilimizin vizyonunda önemli  yerde olması gerektiğine inanan arkadaşlarla bir yola çıktık.

 

Bu yolda bize önderlik eden değerli arkadaşımız Akgün Altuğ, iki yıl boyunca bu görevi ideal  bir şekilde yürüttü

 

Sayın Akgün Altuğ şimdi de Sakarya'nın Türkiye'nin gelecek vizyonunda önemli bir faktör olmak için  mücadelenin içine girmiş bulunuyor.

 

Yönetim Kurulu Başkanımızın istifasından dolayı gerçekleştirdiğimiz ve yeni başkanın seçilmesi için bir araya geldiğimiz yönetim kurulu toplantımızı tamamlamış bulunuyoruz.

 

Arkadaşlarımızın büyük teveccühleri ile Odamızın yeni yönetim kurulu olarak bizleri uygun gördüler. Hepsine buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Konuşmamın başında da dediğim gibi biz bu yola bir ekip ile çıktık.

 

Bu ekip Sakarya'nın havasını değiştireceğine inanan inançlı bir ekipti.

 

Bu yolda hep şunu vurguladık.

 

Sakarya artık ortak bir akıl ile yönetilmelidir.Bu güçbirliğini de getirecektir.

 

Bu düsturla da kendimizi, ortak akıl bayrağını şehrimizde dalgalanması için çalışan neferler olarak gördük.

 

Şimdi sancağı taşıma sorumluluğu bize verilmiş bulunmaktadır.

 

Bu görevin ne kadar zor ve ne kadar kutsal olduğunun farkındayım. Fakat bu zorlukları aşabilecek ve her yanlışa yönelişimizde bizi doğru yöne yönlendirecek çalışma arkadaşlarımın var olduğunu biliyorum. Dün olduğu gibi bugün de Ortak Akıl mantalitesi altında başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.

 

Hepimize teşekkürlerimi sunarım.”

 

Yönetim Kurulu Başkanının seçildiği toplantıya M. Önol Taşöz de ilk defa yönetim kurulu üyesi olarak katıldı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları 15 Mart 2011 (Salı) günü gerçekleştirilecek Yönetim Kurulu toplantısında belirlenecek

Haber Tarihi : 10/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::