SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç Milletvekili aday adaylığı için dün Meclis Toplantısında istifa ederek meclis üyelerinden helallik istedi. Engin Özkoç'un SATSO Meclisine veda töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Toplantının başkanlığını ve açılış konuşmasını yapan A.Akgün Altuğ “bizler yönetim kurulunda, zaman zaman ciddi tartışmalarda bulunduk ancak bu tartışmalar hiçbir zaman kavga boyutuna gelmedi ve kimse kimseye kırılmadı, doğru olanda budur. SATSO bu olumlu fikirlerin sayesinde artık ciddi güveniler bir kurum haline geldi.” diyerek kendisi gibi milletvekili aday adaylığı için istifa eden Meclis Başkanı Engin Özkoç'u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“Odamıza ve Sakarya'ya bir şeyler katabilmenin mücadelesini verdik ve meclis üyesi arkadaşlarımdan da çok şey öğrendim tüm insanlığın mutluluğu ve kardeşliği için bu öğretileri nerede olursam, hangi göreve gelirsem geleyim unutmam, hakkınız helal edin Sizlerin de bana gösterdiğiniz güveni, saygıyı, desteği karşılıksız bırakmayacağım Allah bizleri iyi günlerde görüştürsün. Saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Meclis Üyelerinden Adnan Borazancı, Bülent Yılmaz, Kenan Taçyıldız, İzzet Dönmez ve Yönetim Kurulu adına Vahap Gün Meclis Başkanı Engin Özkoç'a çıktığı yolda başarılar dileyerek kendisinden çok şey aldıklarını belirterek ve dostluğu için ayrı ayrı teşekkürlerini sundular.

Konuşmaların ardından SATSO'ya kattıkları ve hizmetlerinden dolayı engin Özkoç'a plaket takdim edildi.

Engin Özkoç'a başarılı çalışmalarından dolayı; SATSO Meclisi Adına Akgün Altuğ, Disiplin Kurulu adına Meclis Eski Başkanı Ve Tabii Meclis Üyesi Fethi Sarıoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Adına, SATSO Kadın Girişimciler Kurulu İffet Hacıeyupoğlu, Genç Girişimciler Kurulu Adına Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık, SATSO Personeli Adına Genel Sekreter Uğur Tın ve tüm Meslek Komiteleri Adına 29. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Çıbuk plaket takdiminde bulundular.

 

Haber Tarihi : 11/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::