SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul; “Sakaryalı mükellefler, torba yasayla ilgili sorularına ilk ağızdan cevap alacaklar''

 

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması stok ve muhasebe kayıtlarının güncelleştirilmesi ile matrah artırımı hakkında 6111 sayılı kanun yenilikler getiriyor.

Sakaryalı mükelleflerin de bu konularda pek çok soracağı konu olması SATSO Ticaret ve Sanayi Odası'nı harekete geçirdi. SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul Vergi Dairesi ile yaptıkları görüşme sonunda ortaklaşa bir seminer düzenleme kararı aldıklarını belirtti. Kösemusul konuyla ilgili şu bilgiyi verdi. “Gelir İdaresi Daire Başkanı Ayşe Dilbay hanımefendi yasa hazırlanırken de görevlerde bulundu. Yasanın mimarlarından olarak Sakarya Vergi Dairesi işbirliğiyle kendisini SATSO'ya davet ettik.

18 Mart Cuma günü saat 16.00'da SATSO Meclis Salonu'nda düzenleyeceğimiz toplantıda “Torba yasa” ele alınacak ve mükelleflere aydınlatıcı bilgiler verilecek, kanunun sunduğu fırsatlar anlatılacak. Akabinde katılımcı üyelerimizin tereddütleriyle ilgili sorulara cevap verilecek. Tüm üyelerimizin bu imkanı değerlendirmesi ve kendilerini ilgilendiren konularda bilgi edinmelerinin yararlı olacağını duyurmak istiyorum”

Haber Tarihi : 15/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::