Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün yapılan toplantıda belirlendi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Başkanlığı'nda toplanan kurul sonucunda Başkan Yardımcılığı görevine Yönetim Kurulu Üyesi olan Yıldız Bezek ve Yıldıray Çakar seçildiler.

Yönetim Kurulu üyeliklerinin tamamlanması için Yedek Listesinde bulunan meclis üyeleri, M. Önol Taşöz ve Doğan Uysal prosedüre uygun olarak göreve başladılar..

Başkan Mahmut Kösemusul yaptığı kısa açıklamada “Yol arkadaşlarımızla birlikte devraldığımız bayrağı her zaman dile getirdiğimiz gibi, ortak akıl çerçevesinde layıkıyla ve üyelerimizin yararına bir şekilde taşıyacağımıza inanıyoruz. SATSO bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da üyelerinin ve şehrimizin menfaatine hizmet etmeye devam edecektir” dedi. Bu arada sürecin uzamaması amacıyla SATSO Meclisi de 17 Mart Perşembe günü olağanüstü toplanarak başkanlık seçimini gerçekleştirecek.

11 asil üyeden oluşan SATSO Yönetim Kurulu Divanı son şekliyle aşağıdaki gibidir:

YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Mahmut KÖSEMUSUL

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI:  Yıldız BEZEK