Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan SATSO Heyeti TOYOTA Otomotiv A.Ş.‘yi ziyaret etti.

TOYOTA Otomotiv A.Ş. CEO'su Orhan Özer ve firmanın üst düzey yetkililerinin ziyaretinde  konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Japonya'da yaşanan deprem ve tsunami felaketinden duydukları üzüntüyü dile getirerek” Deprem felaketinin etkisini anlayabilen bir ilin sivil toplum örgütü olarak bu süreçte Toyota ailesinin yanındayız” dedi. Kösemusul ve beraberindeki yönetim Kurulu üyeleri Japonya'da yaşanan felaket ile ilgili gelişmeler ve maddi manevi kayıplarla ilgili ve Toyota'nın şu anki durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Orhan Özer çok ince ve çok güzel bu dayanışma örneğinden dolayı SATSO'ya teşekkürlerini sunarak “Toyota ailesi adına bu felaketin ve üzücü olayın sevindirici yanı can kaybının olmamasıdır. Şirket olarak mevcut durum ile ilgili bir strateji belirlediğimiz noktada SATSO'dan da gereken desteği ve dayanışmayı talep edeceğiz. Toyota şu anda Japonya'da halkın durumunun daha önemli olması ve devlete gereken katkıyı sağlama çabası adına üretimini durdurmuş durumda hafta boyunca devam eder diye tahmin ediyoruz.” dedi.

Sakarya'nın sosyo ekonomik durumu ve sanayi alt yapısı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Başkan Kösemusul, “Sakarya iş dünyasının emrindeyiz Toyota gibi lokomotif firmaların artması ve yatırım projelerini desteklemek amacıyla çalışıyoruz.” diyerek iş aleminin sorunlarının çözümü ve gelişmesine yönelik sağlam adımlarla ilerlediklerini ve öncelikli olarak da ihtisas OSB'ler kurmak ve faydalı sanayi alt yapısı oluşturmak hedefinde çalıştıklarını ifade etti. Kösemusul konuşmasına “Ortak akıl ve güç birliği ile her türlü desteği alıp her soruna çözüm odağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Tarihi : 15/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::