“Hedefimiz üyelerimizi ve ilimizi ortak akıl çerçevesinde bir adım öteye taşımak”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu,  SATSO'da başkanlık görevini üstlenen Mahmut Kösemusul'a başarılar dileyerek “Bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da Kurumlar arası diyaloğun güzel bir örneği olarak SATSO ile işbirliği ve karşılıklı desteklerimizin devam edeceğini görüyorum.”dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek“ Her platformda dile getirdiğimiz ortak akıl güç birliği çerçevesinde hem temsil ettiğimiz üyelerimizi hem de kentimizi bir adım öteye taşımak adına hep birlikte çaba göstermeye ve birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Biz SATSO olarak yerel yönetimlerimizle her türlü işbirliğine hazırız. Bayrağı daha yukarılara taşıyacağız ” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 16/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::