Mahmut Kösemusul, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmesi sebebiyle tebrikleri kabul ediyor

SAMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Korhan Baran ve Satış ve Pazarlama Müdürü Kerem Gür, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Abdullah Alıcı, SAÜ Vakfı Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy, Radyo Eylül Sahibi Yahya Bakır ve Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a yeni görevinde başarılar dileyerek iyi dilek ve temennilerinde bulundular.

Başkan Kösemusul, söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu hizmet yolculuğuna birlikte çıktığımız yönetim kurulu eski başkanımız Akgün Altuğ daha faydalı ve fazla hizmet edeceği bir göreve niyetlendi. Kendisine başarılar diliyorum. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızın da teveccühü ile sanacağı teslim almış bulunuyorum. SATSO ortak akılla kaldığı yerden hizmetlerine ve üyeleri menfaatine çalışmalarına devam edecek bu doğrultuda tüm kurum ve kuruluşlarımız üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” dedi.

Haber Tarihi : 16/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::