Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Üyelerimize ve Sakarya'ya en iyi hizmeti vermek için varız. Sakarya'daki tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ve işbirliği ve ortak akılla Sakarya için SATSO olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, SATSO'nun yeni Yönetim Kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını, şehrimize değer katan çalışmalarda SATSO'nun yanında yer almaya devam edeceklerini ve destek vermekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Balcı Kösemusul'a hitaben “Geçmiş dönemde yönetim kurulu başkan yardımcılığı yapmış olmanız, tecrübeli, genç enerjik olmanız sebebiyle aktif bir ekiple Sakarya'ya güzel hizmetler vermeye devam edeceğinize inanıyorum. ” dedi.

 

Haber Tarihi : 17/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::