Yoğun bir gündemle çalışan SATSO Yönetim Kurulu başkanlık makamını ziyaret eden Karasu İlçesi Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a görevinde başarılar dileyerek SATSO ile süre gelen iyi ilişki ve işbirliklerinin devam etmesini temenni etti.

İspiroğlu konuşmasının devamında ilimizde kurulması planlanan Mobilya ihtisas OSB ile ilgili olarak Karasu'nun uygun arazilere sahip bir bölge olduğunu ve organize sanayi bölgesi ile değerlendirebileceğini ifade etti.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kenan Tandoğan ise hayırlı olsun dileğinde bulundu. SGK'nın mevcut çalışmaları hakkında bilgi veren Tandoğan, yaptığı açıklamada 6111 sayılı kanunlara göre sosyal güvenlik kurumu olarak başlatılan borçlarına yönelik yeniden yapılandırmadan tüm sigortalılarımızın faydalanmasını bekliyoruz” dedi.   

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ise Torba Yasa'nın içeriği ve SATSO üyelerini ve tüm mükellefleri bilgilendirmek amacıyla borç yapılandırması ile ilgili bir toplantı tertip edileceğini belirtti

 

SATSO 18nci Meslek Komitesi Başkanı Yahya Büyüksaraçoğlu ve komite üyelerinin Kösemusul'a yaptığı ziyaret de çok olumlu geçti. Mimarlık-mühendislik Faaliyetleri Ve İnşaat Taahhüt İşleri Meslek Grubu üyeleri mesleki sorunları konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirttiler.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da yaptığı konuşmada; “Her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. SATSO'ya yapılacak ek bina için komitenizden bir temsilci istiyoruz. Mesleki birikimlerinizden yararlanmak bizim için önemli. UMEM ile ilgili çalışmalara destek vermeniz de yararlı sonuçlar getirecektir. Kalifiye eleman sorununuzu böylece çözebilirsiniz'' dedi.

 

Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu ve yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet de SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a yeni görevinde başarılar dileyerek SATSO ile ortak çalışma ve işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti.  

 

Haber Tarihi : 18/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::