Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman başkanlığında oluşan heyet, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek hem tebriklerini ilettiler hem de işçi işveren temsilcileri konumlarında sendikacılığı değerlendirdiler.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul sendikacılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi;''Sakarya'da sorun olma yerine sorun çözme mantığıyla hareket ediyoruz. Sendikacılarımızda da bu anlayışı görüyorum. SATSO olarak iletişim içinde olmamızın yararı oluğunu düşünüyorum. İşsizler için UMEM Projemiz var. Bu konuda da her kesime bilgi ulaştırmada yardımcı olmanızdan mutluluk duyacağım ‘' dedi.

Söz alan Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman ‘'Çalışma hayatının çalışan ve çalıştıran kesimin temsilcileriyiz. Sakarya'da çalışma hayatına katkılarımızı artırmak için çalışıyoruz. SATSO'nun Toyota'ya acı paylaşma ziyaretini çok olumlu bulduk. Bizler de ziyaret edeceğiz. AB işbirliğiyle eğitimler konusunda da çalışmalarımız oldu, yararlanan kesimi iş hayatında gördükçe mutlu oluyoruz. SATSO ile de çalışma hayatına katkı anlamında işbirliğine hazırız. Uzmanlaşmış meslek eğitimi merkezlerini tanıtmada üzerimize düşen görevi yapacağız. Eskiden sendikacılık ideolojik bilinirdi Şimdi üretimden yana sendikacılığı tercih ediyoruz çünkü işyerleri olacak ki, insanlar çalışma hayatına girip sendikalaşacak. Bu konuda ARMA filtre de sendikalaşarak başarıya giden bir işletme olarak örnek gösteriliyor. Bu konuda takdir toplayan işletmeler var. İl istihdam kurulunda İŞ Kur ve SATSO ile birlikteyiz. İşletmelere hem sendikalı hem başarılı olabilirsiniz diyoruz' dedi

Haber Tarihi : 18/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::