Sakaryalı mükellefler, torba yasayla ilgili sorularını yönelttiler

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması stok ve muhasebe kayıtlarının güncelleştirilmesi ile matrah artırımı hakkında 6111 sayılı kanunun getirdiği yenilikler Vergi Dairesi, Sakarya Muhasebeciler Odası'nın düzenlediği panelde ele alındı.

Sakaryalı mükelleflerin bu konularda soracağı konular birikince düzenlenen panel büyük ilgi gördü. www.satso.org.tr dan da canlı yayınlanan panele yasanın mimarlarından Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Ayşe Dilbay ile birlikte Grup Başkanları; Ömer Çakıcı ve İsmail Tekkoyun'un konuşmacı olarak katıldılar. Sakarya Vergi Dairesi ve serbest muhasebeci mali müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen panelede mükellefler SATSO Meclis Salonu'nda sorularına cevap alarak bazı vergi borçlarının yapılandırılması hakkında aydınlandılar. Vatandaşların bildiği adıyla ‘'Torba yasa'' kanununun sunduğu fırsatlar anlatıldı. Akabinde katılımcı üyelerimizin tereddütleriyle ilgili sorulara yöneltildi.

Yararlı geçen panelin ardından Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Ayşe Dilbay ile birlikte Grup Başkanları; Ömer Çakıcı ve İsmail Tekkoyun'a teşekkür plaketlerini SATSO Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Kösemusul, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, MMMO Başkanı Selattin Çakırsoy takdim ettiler

Haber Tarihi : 18/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::