Sakarya Ticaret ve Sanayi odası ihracatı geliştirme çalışmaları kapsamında Alman Türk Ticaret Sanayi Odaları toplantısını gerçekleştirdi.

 

SATSO Yönetim Kurulu salonunda yapılan toplantıya Almanya'dan gelen heyet üyeleri SATSO Yönetim Kurulu ve Yurtdışı İş geliştirme komisyonu ile Sakarya'da iş geliştirme adına oluşan sivil toplum kuruluşları, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul toplantının oldukça yararlı olduğunu belirterek iki ülke arasında işbirliğinin gelişmesinin olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi ve Sakarya'nın potansiyelini aktardı. Yatırımlar için Sakarya'nın avantajlarının da ele alındığı toplantıda karşılıklı dostluğun gelişmesi adına da çalışmalar yapılması kararı alındı. Risk almadan fırsat yakalamanın hayal olduğunu belirten Alman yatırımcılar, eğer bir iş doğru tarif edilirse karşılıklı güvenle doğru bir iş ilişkisi kurulacağını söylediler. Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Günay Güneş de işbirliği adına en uygun dönemde olduklarını açıklayan bir konuşma yaptı.

 

Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Çıbuk ticari işbirliğini geliştirme adına detaylı çalışmalara başlama kararına uyacaklarını belirttiler.

 

 

Haber Tarihi : 19/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::