SATSO Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak üzere makamlarında ziyaret ettiler.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu başkanlara yeni görevlerinde başarılar dileyerek kurulun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Hacıeyüpoğlu konuşmasının devamında “Kadın girişimciler kurulu olarak sürdürülebilir ve gelişebilir projeler üzerinde çalışıyoruz. Kadının sermayeye ulaşmasının önündeki engeli kaldırmak adına Türkiye Kalkınma Finans Bankası ile yaptığımız protokol çerçevesinde bu anlamda ciddi bir adım atmış olduk. Şimdi de Sakarya'dan Kayseri'ye bir işbirliği öyküsü anlamında banka ile aynı protokol çalışmasının Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu ile yapılması yönünde başladık. Biz kadınlar olarak pozitif ayrımcılığı domino taşları misali ilk hareket olarak istiyoruz. Yaratılıştan gelen kadın erkek arasındaki farklılıkları birleştirerek çözüme ulaşmak hedefindeyiz. “ dedi.

 

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık ise konuşmasında SATSO'dan aldıkları güç ve destekle bundan önce olduğu gibi projelerine ve faaliyetlerine devam edeceklerini dile getirerek “ Kurul olarak amacımız ilimizdeki genç girişimci sayısını artırarak girişimcilik bilincinin gençler arasında yaygınlaşmasını sağlamak, bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları dile getirdi: “ Başarıların ve gelişmelerin devamlılığı ve sürdürülebilir olması her platformda önemlidir. SATSO olarak bizim makamlarımızda da sadece isim değişikliği oldu sistemde bir değişiklik olmadı bu da kurumsallaşmanın güzel bir örneğidir.  Önemli olan isimler değil üyelerimize ve şehrimize hizmettir. Kadın ve genç girişimciler kurulları olarak da sizlerin başarısının devamı ve eylemlerin hayat bulabilmesi için iletişimin devamlılığı çok önemlidir. Bu anlamda girişimciler kurullarımızla iletişimimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da devam edecek”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Kadın Girişimciler Kuruluna SATSO camiası olarak verdikleri önemi dile getirerek “ SATSO şemsiyesi altında kadın ve genç girişimcilerimizi çok önemsiyoruz. Kurullarımızı harekete geçirerek ve devam eden projelerinin sonuca varması konusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kurullarımızla işbirliği çerçevesinde her zaman dile getirdiğimiz ortak aklı ortak harekete çevireceğiz.”

Söz konusu ziyaretler, kurulların projeleri ile ilgili istişarelerde bulunularak sona erdi.

 

 

Haber Tarihi : 21/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::