Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (SATSO) Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

 

Başkan Mahmut Kösemusul, SATSO olarak üyelerin menfaatine, aynı anlayış ve hizmet etme hevesi ile çalışmaların devam edeceğini ifade ederek “Ortak akıl ve peşinden gelen ortak hareketle birlikte hareket edeceğiz. Karşılıklı istişarelerde bulunarak ve konuştuklarımızı faaliyete geçirerek çalışmalı ve sürekli iletişimde olmalıyız.” dedi.

 

Hasan Alişan, Kösemusul'a yeni görevinde başarılar dileyerek yönetimde tecrübe kazanmış bir üyenin başkan yardımcısı olmasının SATSO üyeleri ve kentimizin gelişmesi adına iyi olacağını belirterek, “Üyelerimizin ortak menfaati doğrultusunda sürekli işbirliği içersinde hareket etmekte fayda olduğuna inanıyoruz. Kurumsal kimliği yakalamak için esnaf ve tüccarın ayrılarak buna göre kayıt yaptırmalarını sağlamalıyız. Amacımız üyelere doğru ve hızlı hizmeti kurumsal çerçevede vermektir.” dedi.

 

Haber Tarihi : 24/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::