SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'na tebrik ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ziyaretler arasında, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör, Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu ve Disiplin Kurulu Üyeleri, SATSO 28. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta ve Komite Üyeleri, Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü Dursun Balkan, Makine Mühendisleri Sakarya İl Temsilciliği Yetkilileri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyaretlerde konuşan Başkan Kösemusul, Sakarya'nın daha yaşanabilir ve gelişmiş bir il olabilmesi için ortak akıl doğrultusunda herkesin taşın altına elini koyması ile ortak harekete geçmek gerektiğini dile getirerek SATSO'nun yönetim felsefesinin birlikte yönetim olduğunu ve birlikte yönetimle her türlü sorunun üstesinden geçebileceklerini ifade etti.

Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı ilimizdeki arı ve bal üretimi potansiyeli hakkında bilgi vererek bal ülkemizin bal üretiminde dünyada 4. Sırada, arı sayısında ise 2.sırada yer aldığını Sakarya'nın ise Türkiye sıralamasında ilk üçte yer aldığını arı ırkı olarak çok kaliteli arılara ve bala sahip olduğumuzu ifade ederek bu potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Kösemusul arı ve bal üretiminde bu kadar başarılı olan ilimizin arı ve bal ihracatı yapar duruma gelmesi için gereken çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.

SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu, SATSO'nun vizyon ve itibar çalışması konusunda çalışmalar yaptıklarını ve tabii meclis üyeleri olmaları hasebiyle SATSO için SATSO ile çalıştıklarını ifade etti.

SATSO 28. Meslek Komitesi Üyesi Emrullah Terzioğlu ise ziyaretlerinde meslek grubu üyelerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek haksız rekabet ve kayıtdışı istihdam konusunda çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalar ile ilgili olarak yönetim kurulunu ziyaret ettiklerini belirtti. Terzioğlu, ayrıca meslek grubu üyelerinden gelen talep doğrultusunda, Odamıza kayıtlı olarak görünen ancak faaliyette bulunmayan üyelerin aidatlarının devam etmemesi adına gerekli yazışmaların yapılmasını da talep ettiler.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, üyelerin zor duruma düşmemesi için TOBB bünyesinde gerekli yazışmaları yapacaklarını ifade etti.

Söz konusu ziyaretler karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 25/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::