Yoğun bir hafta geçiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

 

İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan, Ferizli Kaymakamı Orhan Çiftçi, Sakarya Oto Galericiler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyet Gazetesi Yazarı Cem Menderes, Dörtyol Sanayi Sitesi Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Aykut Kobaş ve beraberindeki heyet, , Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Başkanı Metin Kar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜVASAŞ Daire Başkanı Celalettin Kılnaz, Milli Prodüktivite Merkezi İstanbul Bölge Müdürü Saniye Hameşoğlu ve Eğitim Uzmanları,  AŞOĞLU İnşaat Firması Yetkilisi Metin Aşoğlu, SATSO 27.Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Bilgin ve Komite Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

 

Söz konusu ziyaretlerdeki genel temenni Sakarya Ticaret ve Sanayi odasında yaşanan değişimin Sakarya'ya hayırlı olması ve Sakarya'nın geleceği adına olumlu sonuçlar medya getirmesi dilekleri oldu.

 

Başkan Mahmut Kösemusul ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sakarya Ticaret ve Sanayi odası'na yakışır bir şekilde ilimize ve üyelerimize hizmet etmeyi hedefliyoruz. Amacımız karşılıklı istişarelerle Sakarya'nın geleceğine olumlu yatırımlar ve alt yapı oluşturmak, bu, hem görevimiz hem de sosyal sorumluluğumuz olarak tüm Sakarya sakinlerinin amacı olmalıdır. Birlik ve beraberlikle çözemeyeceğimiz hiçbir sıkıntı olmayacaktır kanısındayım” dedi.

 

Söz konusu ziyaretler karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 1/4/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::