Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Sakarya Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kesik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 15. Meslek Komitesi Başkanı Turhan Bölükbaşı ve Komite Üyeleri, Türkiye Finans Kalkınma Bankası Sakarya Şube Müdürü Cihan Erbil ve Erenler Şubesi Yetkilileri, Erenler Şube Müdürü, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Cemalettin Kubat ve Harun Taşkın,2.OSB Müteşebbisler Derneği, Başkan Kösemusul'a yeni görevinde başarılar diledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizde ortak hareketle gerçekleşecek olan tüm proje ve çalışmalarda kurumlar arası iyi ilişkiler ve iletişimin önemine değindi ve ortak akılla birlikte ortak hareketin de gerekliliğini vurguladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu da  ziyaret eden heyet üyeleri SATSO ile ortak çalışmalara hazır olduklarını ve kurumlar arası işbirliğinin ilimizin gelişmesi adına ve projelerin sonuca ulaşması adına çok önemli olduğunu ifade etti.

Haber Tarihi : 6/4/2011